Ticketinfo


Is there no ticketshop visible below? Click here or the banner below to open the ticketshop

Open ticketshop

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, de online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement.
LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in de voorverkoop en online terug.


DAGTICKETS
online voorverkoopaan de kassa

ULTRA EARLY
BIRD (zolang

voorraad strekt)

€ 12,50€ 20,-

Volwassene

€ 15,-€ 20,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis

Parkeerticket

€ 5,-€5,-


Weekendtickets
zonder camping
online voorverkoopaan de kassa

Volwassene

€ 25,-€ 35,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis

Weekendtickets
met camping
online voorverkoopaan de kassa

Volwassene

€ 40,-€ 50,-

Kind
(10 t/m 16 jaar)

€ 10,-€ 10,-

Kind (t/m 9 jaar)

gratisgratis


KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!

  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Ben je lid van een club? Clubleden hebben speciale voordelen, informeer ernaar bij je club.
  • KORTINGSCODE VETERAAN. Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets voor volwassene, je krijgt korting op de ticketprijs uit de kolom 'aan de kassa'. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranenpas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE VETERAAN voor Postactieven. De kortingscode 'Veteraan" is ook van toepassing voor zogenaamde Postactieven. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets voor volwassene, je krijgt korting op de ticketprijs uit de kolom 'aan de kassa'. Ook alleen in combinatie met uw pas. U bent postactief op het moment dat u Defensie verlaat. Dat kan als militair of burger zijn. Hiervoor gelden enkele voorwaarden: ·oud-medewerkers die ten minste 12 jaar in vaste dienst werkten bij Defensie; ·militairen van wie de actieve dienst is beëindigd wegens functioneel leeftijdsontslag en nooit onder oorlogsomstandigheden of vergelijkbare omstandigheden hebben gediend; ·burgers van wie de actieve dienst is beëindigd wegens pensioen of vervroegde uittreding. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je pas ter plaatse.
  • KORTINGSCODE DEFENSIE. Met de code DEFENSIE kun je in de online ticketshop tickets bestellen met 50% korting. Het gaat hier om de dag- en weekendtickets voor volwassene, je krijgt korting op de ticketprijs uit de kolom 'aan de kassa'. Vul in het vakje "actiecode" DEFENSIE in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets. Let op! De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je Defensiepas ter plaatse.