Veteranen & Verhalen

Veteranen & Verhalen

Tijdens de International Army Show staan we ook stil bij wat oudgedienden voor ons hebben betekend in diverse periodes uit de geschiedenis. Dit gebeurt onder andere bij het Concours d'Elegance en bij de special Veteranen Area. Een opstelling van tal van gevarieerde legervoertuigen voor een podiumpresentatie. Tijdens deze presentaties staan we ook stil bij het grote aantal veteranen dat Nederland telt. Veteranen hebben verhalen over hun missie, kameraadschap maar zeker over hun voertuig. Naast het voertuig komen natuurlijk ook de verhalen aan bod welke rol het voertuig gespeeld heeft tijdens de missie en hoe het voertuig door alle manschappen ervaren is. Doorlopend te zien op het podium. In samenwerking met de Veteranenshop hebben we speciaal voor alle veteranen en hun thuisfront een Veteran Area. Een ontmoetingsplek waar veteranen en thuisfront samen kunnen komen, elkaar ontmoeten en te spreken. En natuurlijk hun verhalen te delen met geïnteresseerden. In deze Veteran Area zullen o.a. aanwezig zijn, Stichting Veteranendag, Veteranen en Kunst, Echo Homes, Veteran Girl en de Veteranenshop. En ook is Major Marco Kroon special aanwezig voor een meet & greet.

Met de code VETERAAN kun je in de online ticketshop een entreeticket bestellen met 50% korting. Vul in het vakje "actiecode" VETERAAN in en klik op toevoegen, de korting wordt dan meteen verrekend op de betreffende tickets.

Let op!
De korting is alleen geldig in de online voorverkoop en op vertoon van je veteranenpas ter plaatse. De kortingscode 'Veteraan" is ook van toepassing voor zogenaamde Postactieven. Ook alleen in combinatie met uw pas. U bent postactief op het moment dat u Defensie verlaat. Dat kan als militair of burger zijn. Hiervoor gelden enkele voorwaarden.
·oud-medewerkers die ten minste 12 jaar in vaste dienst werkten bij Defensie;
·militairen van wie de actieve dienst is beëindigd wegens functioneel leeftijdsontslag en nooit onder oorlogsomstandigheden of vergelijkbare omstandigheden hebben gediende burgers van wie de actieve dienst is beëindigd wegens pensioen of vervroegde uittreding.


KOOP NU JE TICKETS MET KORTING