Informatie deelnemende Voertuigen

Informatie deelnemende Voertuigen

Informatie campingterrein en openingstijden
U kunt met u overnachtingsspullen en voertuig vanaf vrijdag 31 augustus vanaf 12:00 terecht op het terrein, tot 22:00 uur. Overige tijden zijn als volgt:

Zaterdag 1 september: aankomst tussen 08.00 en 18.00 uur
Zondag 2 september: aankomst tussen 08.00 en 18.00 uur
 
Op de camping is het niet verplicht om met legervoertuigen en/of legergroene tenten/campers te overnachten. Komt u met caravans, campers en tenten, dan kunnen deze uit zicht worden geplaatst. Alle legervoertuigen staan opgesteld langs de " Strip", een lange weg met links en rechts bermen van gras en delen asfalt of beton.

Zondag vertrek svp niet voor 15.30 
In verband met publiek dat ook zondag naar de show komt, vragen we u om niet al vroeg op de dag te vertrekken. We bieden de bezoekers ook een mooi terrein op de zondag, waarbij de voertuigen al niet massaal zijn vertrokken. We vragen u om uw medewerking hierin.

Komt u 1 dag? Dat kan ook
Natuurlijk bent u niet verplicht om te kamperen en het hele weekend aanwezig te zijn. U kunt ook op een van de publieksdagen komen.
U bent dan vanaf 8 uur welkom en kunt naar huis op het gewenste moment.
 
Voorzieningen camping:
Op het campingterrein zijn douches en toiletten aanwezig. Er is niet standaard stroom aanwezig, mocht je wel stroom (230 volt) nodig hebben dan kan je dit bestellen via de online ticketshop, klik HIER.
Ook zullen er verschillende horeca punten op het campingterrein aanwezig zijn. 

Openingstijden voor bezoekers:
De International Army Show begint zaterdag 1 september en eindigt op zondag 2 september. De reguliere openingstijden zijn elke dag van 09:00 tot 18:00 uur. 
Het adres van het evenement is als volgt:
Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede

Tickets 
Na goedkeuring van uw online aanmelding heeft u ook een pdf ticket ontvangen. Dit is het entreeticket voor bestuurder en voertuig. Op vertoon van dit ticket krijgt u ter plaatse uw dag- of weekendticket. Voor eventuele passagiers kunt u in de online ticketshop een weekendticket met of zonder overnachting op de camping of een dagticket, bestellen.
 
Concours Defilé
Tijdens de International Army Show kunt u meedoen aan het Concours d’Élegance in de vorm van een defilé en laat uw legervoertuig beoordelen door een deskundige vakjury. Maak kans op één van de mooie prijzen! Het Concours Defilé zal van vrijdag tot en met zondag plaatsvinden tussen 12:00 en 16:00 uur. Aanmelden kan ter plaatse bij de Hangar 11 (de grote hangaar met de militariabeurs). De prijsuitreiking is op zondag.
  
Huishoudelijk reglement 
HIER kunt u het huishoudelijk reglement vinden.
Enkele belangrijke punten uit het huishoudelijk reglement:
- Wapens zijn niet toegestaan, mits hiervoor vooraf toestemming voor is verleend.
- Het is verboden om na 23.00 uur geluidsdragende apparaten te gebruiken.
- Open vuur is niet toegestaan, hieronder verstaan we ook vuurkoven en fakkels.
- Drones zijn niet toegestaan.
Uiteraard is de beveiliging in handen van professionele beveiligingsbedrijven.
    
Meerijden
Velen hebben enthousiast gereageerd om tijdens het evenement bezoekers mee te nemen met hun legervoertuig. Maar er kunnen zeker nog meer voertuigen deelnemen. Na aankomst op het evenemententerrein kunt u meteen ook de deelname aan dit onderdeel regelen. Geef aan dat u bezoekers mee wilt nemen. U tekent een vrijwaring en krijgt dan een sticker mee voor op de voorruit.
Dit onderdeel vindt plaats op zaterdag en zondag vanaf 13 uur. Voelt u zich niet verplicht om elke dag te rijden en ook niet het hele tijdblok van 13-16 uur dat er voor staat.
Zijn er geen bezoekers die meer mee willen rijden, dan mag u ook zonder bezoek het parcours afleggen. Het betreft een mooi parcours over verharde wegen langs een groot aantal bunkers die verscholen zitten tussen bomen en heuvels.
Wij vragen aan de bezoeker een vergoeding van EURO 5,- per ticket. Zij kunnen dan met u meerijden op een speciaal parcours van het Vliegveld. De ticketkosten die de bezoeker betaalt komen dan geheel ten goede aan u als eigenaar van het voertuig. We rekenen na afloop van het weekend met u af op basis van het aantal ontvangen tickets. U dient wel de tickets van de bezoekers in te nemen. Na 16 uur kunt u bij de infostand (bij de entree van de locatie) de tickets inleveren voor uw vergoeding. Bezoekers tekenen een vrijwaringsclausule dat men op eigen rekening meedoet.

Het meerijden wordt goed en veilig begeleid door een professionele crew. Er zijn diverse trappen aanwezig voor het vergemakkelijken van in- en uitstappen.
Neemt u hieraan deel met een voertuig waar meerdere personen tegelijkertijd in mee kunnen rijden, dan geldt er wel een maximum van 4 personen per rit.

Feestavond op zaterdagavond met DJ
Tijdens de International Army Show zal er op zaterdagavond ook muziek en entertainment zijn.

Bestel hier je tickets met korting!